BİTLİS / TATVAN - Tatvan Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Tatvan Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Adres
İŞLETME MAH. ILGAZ SK. ŞEHIT ÖMER HALISDEMIR IMAM HATIP ORTAOKULU OKULU NO: 1/1 TATVAN / BİTLİS
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetler bakımından örnek alınan, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, başta ilimizin sonra da ülkemizin sorunlarını bilimsel gelişmeler ışığında çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, çağdaş, kalıcı ve özgün eserler koyabilen; evrensel değerlere saygılı, sürekli gelişen bir kurum olmak
Misyon
Türk milli eğitimin genel amaçları doğrultusunda, her alanda etkin ve kendine güvenen, farklı ve bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, topluma ve ülkeye yararlı, kötü alışkanlıklarla mücadele eden, hayata ve karşılaşacağı zorluklara hazırlıklı, başarılı, saygılı ve ahlaklı, bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren bilinçli öğrenciler yetiştirmek.
Arapça, İngilizce
İlçe merkezinden 100-200 m. uzaklıkta. Yürüyerek 5 dakikada ulaşılabilir.
Fuar durağına giden tüm servisler. Durağa bir dakikalık mesafede.
Yerleşim Yeri
Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi ile Şehit Öğr. Bayram Yasemin Tekin İlkokulu arsında ve İşletme Düğün Salonu karşısında.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Tatvan ilçe merkezindedir. İl merkezine 15 km mesafede olup ulaşım her zaman kesintisiz sağlanmaktadır.